Super Saturday: een groot succes!

Super Saturday: een groot succes!

Op 2 februari 2019 organiseerde Irene Volleybal haar eerste Super Saturday. Het was een top dag!

Het thema was ‘
verbinden’ voor zowel intern tussen de teams als extern met de omgeving. Dat begon ’s morgens al aan de welkomstbalie met loterij. De vele mooie prijzen waren beschikbaar gesteld door de lokale middenstand van De Bilt/Bilthoven. Van erwtensoep met rookworst van Van Loo, een hapjespan van de Blokker en plaids van AH tot waardebonnen van PK, Yamas, De Botter, Settlers, Verpoorten Vitality en vele anderen. De belangstelling hiervoor was fantastisch!
Er was daarnaast een quiz voor de jeugd met vragen over alle teams. De hoofdprijs was de benoeming tot ‘mini van de week’ met een VIP plaats op de VIP-tribune.
Ook de 
‘Join volleybalbus’ was vanaf 11 uur aanwezig, zodat alle jeugd uit Gemeente De Bilt op gave wijze kennis kon maken met volleybal. Daarnaast werd er een toto georganiseerd, waarmee de 4e setstand bij de wedstrijden van dames 1 en heren 1 geraden kon worden. Helaas, had niemand dit goed. En tot slot niet te vergeten: de taartbakwedstrijd, waarbij elk team een prachtige taart had ingeleverd. Deze werden professioneel gejureerd door onze eigen Janny en Robèrt. 
Het publiek zorgde er met de klapsticks voor dat onze thuisspelende teams vleugels kregen en de volle winst behaalden. ’s Avonds was er een heerlijk buffet waar heel veel mensen van gesmuld hebben. De dag werd afgesloten met een meesterlijke pubquiz. Mede dankzij de vele vrijwilligers en sponsoren is Super Saturday een groot succes geworden en zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een antwoord

Sluit Menu