Sportspeeltuin voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar.

Sportspeeltuin voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar.

Onze Sportspeeltuin is relatief vernieuwend in volleyballand. We richten ons erop kinderen kennis te laten maken met “plezier in sport en spel” op een niet-competitieve wijze.

Kinderen komen spelenderwijs in aanraking met de basis beweegvormen van veel verschillende sporten. Op deze manier ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat ze kunnen. Zo ontwikkelen ze zich en krijgen zelfvertrouwen, zodat ze uiteindelijk kiezen voor een sport die bij ze past. Ze bewegen met veel plezier en kunnen fysiek en mentaal tegen een stootje. Ze spelen, ontdekken en sporten!

De Sportspeeltuin is onderdeel van Irene zaalvolleybal. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 16.00 – 16.45 uur in de Kees Boekehal in Bilthoven.


Heeft u een zoon of dochter die u spelenderwijs kennis met sport en spel wilt laten maken in de Sportspeeltuin of heeft u vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@irene-volleybal.nl of bel naar 06-41784574. U kunt uw zoon/ dochter ook vrijblijvend laten meedoen of kom even een kijkje nemen op woensdagmiddag om 16.00 uur.
De kantine is geopend!

Geef een antwoord

Sluit Menu