Over SV Irene

Irene Volleybal is een vereniging waar de volleybalsport in een sportieve, gezellige en respectvolle omgeving wordt beoefend.

Er is aandacht voor zowel de breedte van de sport, als de (door)ontwikkeling van talentvolle spelers en recreanten.
Irene is een bloeiende vereniging waar spelers van verschillende leeftijden en niveaus zich thuis voelen, zowel op sociaal als sportief gebied.

Met ongeveer 250 leden is Irene een middelgrote volleybalvereniging.
Het merendeel hiervan bestaat uit jeugd en senioren, maar we hebben ook een groep enthousiaste recreanten.

De senioren en recreanten trainen op maandag en donderdag, de jeugd traint op maandag, woensdag en donderdag.
Alle jeugdteams (m.u.v. de mini’s) trainen twee keer in de week.
Vanaf eind september t/m april wordt er competitie gespeeld. Dit is meestal op de zaterdag.

Vrijwel alle activiteiten van de afdeling volleybal vinden plaats in de Kees Boekehal aan de Kees Boekelaan 18 te Bilthoven.
In de sporthal is het clubhuis van SV Irene gevestigd. Van hier uit kan er onder het genot van een drankje gekeken worden naar de activiteiten in de zaal.
Dit draagt bij aan de gezellige sfeer van het spelen van volleybal bij Irene.
Irene Volleybal is onderdeel van de omnivereniging SV Irene.
Andere afdelingen zijn onder andere Beachvolleybal, Badminton en Gymnastiek.

Bij Irene geldt een gedragscode. Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen gezellig blijft.

1. Gedraag je sportief zowel binnen als buiten het veld
  2. Wees op de hoogte van de spelregels
  3. Aanvaard de beslissingen van de scheidsrechter
  4. Spreek elkaar aan op onsportief gedrag
  5. Ruim je afval op en ga om met de accommodatie en materialen.
  6. Moedig elkaar op een sportieve manier aan en laat kinderen hun spel spelen.
  7. Ook bij SV Irene wordt er niet gerookt en gedronken onder de 18 jaar
  8. Respecteer het werk van de mensen: die ervoor zorgen dat trainingen worden gegeven, die coachen en fluiten, en die het mogelijk maken dat je wedstrijden kan spelen. Dat is namelijk niet vanzelfsprekend.
Sluit Menu