Demonstratie training door Appie Krijnsen bij VVUtrecht

Op 25 oktober en 2, 14 en 24 november komt toptrainer/-coach Appie Krijnsen een viertal demonstratietrainingen verzorgen bij verschillende jeugdteams van VVUtrecht. Krijnsen laat daarbij zijn ideeën zien over het training geven aan jeugd: impliciet versus expliciet motorisch leren, zijn kijk op techniek en hoe deze te trainen en hoe je door zelfsturing het beste uit de sporter haalt. De trainingen zijn onderdeel van het opleidingstraject dat VVUtrecht haar trainers biedt, maar trainers van andere verenigingen zijn van harte welkom om deze bij te wonen. Ben jij (jeugd)trainer en wil jij erbij zijn? Kijk op www.vvutrecht.nl en meld je aan. Trainers van SV Irene zijn ook welkom!

Plek voor nieuwe leden

Ben je op zoek naar een gezellige vereniging met bij de sporthal een eigen kantine, waar alle wedstrijden en trainingen plaatsvinden? Kom bij ons spelen, wij kunnen nog spelers gebruiken op eerste klas heren, eerste klas dames en tweede klas dames niveau. De Kees Boekesporthal ligt op 5 minuten van het station Bilthoven en met de auto is het 10 minuten rijden van Utrecht, we hebben een ruime parkeerplaats voor auto’s. Op donderdagavond worden de trainingen gegeven. de eerste trainingen zijn op 24 augustus. Je kan altijd twee keer gratis meetrainen. Meld je aan via tc@irene-volleybal.nl.
Lees verder

Begin van de trainingen

In de week van 21 augustus gaan de trainingen weer van start. Op maandag vanaf 18.00 uur met de MA1, MC2, MC1, JC1,JB1 en vanaf 19.30 dames 1 en dames 2 en MA2, MA3 en MB1.

Op woensdag om 16.00 uur met de mini’s en om 18.00 uur MA1 en MA2 met MA3 samen.

Op donderdag vanaf 18.00 JC 1 en JB1, dan vanaf 18.30 MB1 en MC1 met MC2 samen, daarna de senioren met om 19.30 uur D1, D2.  Om 20.00 uur D3, D4 en H3  en Set ‘m up en om 21.30 H1, H2 en H4.

Dit is voorlopige tijdsindeling, definitieve tijdsindeling met trainers erbij volgt zo spoedig.

TC