Vereniging

Irene Volleybal is een vereniging waar de volleybalsport in een sportieve, gezellige en respectvolle omgeving wordt beoefend. Er is aandacht voor zowel de breedte sport als de (door)ontwikkeling van talentvolle spelers. Irene is een bloeiende vereniging waar spelers van verschillende leeftijden en niveaus zich thuis voelen, zowel op sociaal als sportief gebied.

Met ongeveer 300 leden is Irene een middelgrote volleybalvereniging. Het merendeel hiervan bestaat uit jeugd en senioren, maar we hebben ook een groep enthousiaste recreanten.

De senioren en recreanten trainen op maandag en donderdag, de jeugd traint op maandag, woensdag en donderdag. Alle jeugdteams (muv de mini’s) trainen twee keer in de week. Vanaf eind september t/m april wordt er, meestal op zaterdag, competitie gespeeld.

Vrijwel alle activiteiten van de afdeling volleybal vinden plaats in de Kees Boekehal aan de Kees Boekelaan 18 te Bilthoven. In de sporthal is het clubhuis van S.V. Irene gevestigd. Van hier uit kan er onder het genot van een drankje gekeken worden naar de activiteiten in de zaal. Dit draagt bij aan de gezellige sfeer van het spelen van volleybal bij Irene.

Irene Volleybal is onderdeel van de omnivereniging SV Irene. Andere afdelingen zijn onder andere Beachvolleybal, Badminton, Gymnastiek en Basketbal.

Het adres van de Kees Boekehal is:
Kees Boekelaan 18
3723 BA  Bilthoven
Tel. 030 2294411
Tel. Clubhuis 030 8890717