Plek voor nieuwe leden

Ben je op zoek naar een gezellige vereniging met bij de sporthal een eigen kantine, waar alle wedstrijden en trainingen plaatsvinden? Kom bij ons spelen, wij kunnen nog spelers gebruiken op eerste klas heren, eerste klas dames en tweede klas dames niveau. De Kees Boekesporthal ligt op 5 minuten van het station Bilthoven en met de auto is het 10 minuten rijden van Utrecht, we hebben een ruime parkeerplaats voor auto’s. Op donderdagavond worden de trainingen gegeven. de eerste trainingen zijn op 24 augustus. Je kan altijd twee keer gratis meetrainen. Meld je aan via tc@irene-volleybal.nl.

Ook jeugd is welkom bij SVirene, we hebben zo’n 10 teams op verschillend niveau en leeftijd (van 6 tot 18 jaar), ook hier kan je twee keer gratis meetrainen. Meld je aan via contactpersoonjeugd@irene-volleybal.nl